Radio talasi

Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je neinvazivna, veoma efikasna metoda zatezanja opuštene kože lica, vrata, dekoltea, redukcija finih bora.

Postiže se efekat podmlađivanja tkiva sa potpuno prirodnim izgledom, svežom i jedrijom kožom lica. Može se primenjivati kod svih tipova kože i tokom cele godine.

Jedna je od retkih metoda kojom se mogu tretirati područja neposredno oko očiju kao što su podočnjaci i kapci.

Radiofrekvencija zagreva dublje strukture kože. Toplotna energija koja se stvara, izaziva toplotnu kontrakciju postojećeg kolagena i zatezanje kože. Radiotalasima se stimuliše koža da stvara novi kolagen tokom vremena. Takođe se podstiče mikrocirkulacija, čime se oslobađa višak tečnosti i toksina iz kože. Rezultat je vidljiv nakon serije od 3 tretmana , a sa većim brojem ponavljanja sve je veci učinak.

Tretman je bezbolan, sa osećajem lakog zagrevanja kože. Procedura traje 30 minuta, nema otoka, iritacije, osim blagog crvenila , pa je odmah moguće vratiti se uobičajenim aktivnostima.

Radiotalasnim liftingom se uklanjaju:

-prvi znaci starenja

-bore na čelu i licu

-opuštena koža brade i vrata

-spušteni kapci i bore oko očiju

-bore na vratu

Koliko je tretmana potrebno? Kod mlađe kože 5-6 tretmana na svaki peti dan a kod starije kože i 10 tretmana.

Nema neželjenih efekata a nakon tretmana se odmah može koristiti šminka. Rezultat je zdrava, svežija koža na kojoj su znatno smanjene bore i fine linije, koža ima bolji energetski status, ubrzanu razmenu materija, kreiranje novih kolagenih niti itd.

Ovo je jedan od najtraženijih tretmana današnjice jer svi želimo da izgledamo mlado i sveže, bez znakova godina na svom licu.

Napišite komentar:

Your email address will not be published.