Pedikir

Pedikir

Estetski pedikir  1000 din

pedikir + lak  1200 din

pedikir + gel lak  1400 din

Estetski pedikir stopala je tretman koji uklanja mrtve ćelije sa kože, omekšava tvrdu kožu, oblikuje i tretira nokte na nogama.

Estetski pedikir je ustvari klasični pedikir, koji se vrši kod onih osoba koje nemaju posebnih problema sa stopalima. Svrha estetskog pedikira je prvenstveno održavanje zdravih nogu i njihovo negovanje. Ali i pored toga prirodna nega noktiju ne sme biti zanemarena.

Savremeni način života, između ostalog ima veoma negativne posledice za naša stopala. Estetski pedikir stopala može osvežiti stopala, eliminisati stres i ublažiti probleme modernog života.

 

Pedikir će te osvežiti, revitalizovati i efikasno osloboditi stresa. Dozvoli sebi malo hedonističkog zadovoljstva i probaj estetski pedikir stopala.

Kako se radi estetski pedikir stopala?

Kada se radi estetski pedikir stopala, ključna stvar je omekšavanje stopala. Stopala se omekšavaju za tretman u kadici za pedikir. Koristi se mlaka voda, morska so i blaga masaža koju proizvodi vibriranje vode u kadici. Posle ovoga, stopala su spremna za dalju obradu.

Višak mrtvih ćelija se otklanja sa površine kože turpijom. Ako su stopala baš jako zadebljana, koristi se i kredo za pete. Oblikovanje i skraćivanje noktiju je takođe deo estetskog pedikira. Radi se vrlo pažljivo kako ne bi došlo do povrede. Posebna pažnja se obraća na oblikovanje i skraćivanje nokta palca.

Da ne bi došlo do ovoga, prilikom pedikira se nokti seču ravno, bez skraćivanja ćoškova. Posle kreme ili ulja, nokatna ploča se briše alkoholom i tuferom jer sledi lakiranje noktiju. Prvo se nanosi baza koja ojačava nokte a posle ide providni lak za brzo sušenje. Može da se uradi i francuski manikir.

 

 

Napišite komentar:

Your email address will not be published.