Led terapija maskom

Skin Led maska

SKIN LED MASKA – saveznik u borbi za zdravlje kože         CENA 400 din

Led terapija maskom je postupak pomlađivanja kože pomoću svetlosti! Starenjem, hormonalnim promenama i delovanjem okoline, prvenstveno sunčevih zraka dolazi do degenerativnih promena u koži, smanjenja kolagena i elastina te pojave prvih bora. Jedna od vrlo popularnih primena LED tretmana u dermatologiji je i terapija bora odnosno tretmani pomlađivanja tela i lica pomoću svetlosnih zraka.

LED maska  kombinuje 2 terapije u jednom tretmanu – LED terapiju – koju smo detaljno opisali i terapiju galvanskom strujom.

GALVANSKA TERAPIJA, poznata još i kao nehiruški face – lifting, je odlična pratnja LED terapiji i integrisana je u tretmane maskom. Pospešuje cirkulaciju i pomaže u limfnoj drenaži i na taj način omogućava koži da se sama čisti sa dubljih nivoa ali i da se bolje ishranjuje. Rezultat tog delovanja je jedrija i sjajnija koža. Takođe, dovodi do elektrostimulacije mišića lica čime se postiže podmlađen, zategnut i remodeliran izgled lica. Smanjuju se proširene pore i fine bore. Povećava se sposobnost kože da do dubljih nivoa apsorbuje hranjive materije iz proizvoda za negu lica.

Tretman LED svetlima zasniva se na važnom istraživanju NASE i pokazuje da određene frekvencije svetlosti značajno povećavaju rast novog tkiva, stimulišu proizvodnju kolagena i smanjuju fine linije i bore. LED svetla koriste tehnologiju pod nazivom Fotomodulacija koja deluje aktiviranjem ćelija kože impulsima niskog nivoa, ne – toplotne energije i svetlosti. Svetlosna energija prodire kroz slojeve tkiva, uništavajući slobodne radikale bez oštećenja okolnog tkiva. Ne samo da je izuzetno delotvoran već LED tretman ima i dodatnu prednost jer je bezbolan, opuštajući i ne zahteva dodatno vreme oporavka. U odnosu na laser / IPL tretman, koristi su daleko veće a cene pristupačnije. LED nudi veću i potpunu pokrivenost za duži vremenski period. Stimuliše ćelije na duži vremenski period, obično 20 minuta i više, dok su laserskim / IPL tretmanom ćelije stimulisane samo za delić sekunde.

MASKA-TRETMAN LED SVETLOM        radi se 2-3 tretmana nedeljno   po potrebi

PLAVO SVETLO

-sprečava razvoj bakterija koje prave akne

-umanjuje upalne procese

-čisti kožu iznutra

-plavo svetlo čuva površinu kože – njen zaštitni sloj da ne prodiru bakterije

-normalizuje masnu kožu

-plavo svetlo dodaje koži kiseonik – akne ne mogu da opstanu uz kiseonik

 

CRVENO SVETLO

-smanjuje bore

-zateže kožu

-stvara kolagen i elastin jer deluje na srednji sloj kože

-pogodan za suvu i dehidriranu kožu

-podmlađuje kožu

-ujednačava ten

-smanjuje proširene pore

-vraca sjaj koži

 

LJUBIČASTO SVETLO

-za akne, ožiljke od akni

-regenerise kožu koja ima ožiljke

-preporučuje se za kožu koja je sklona aknama ali nema upaljene akne

 

ZELENO SVETLO

-protiv fleka na koži

-umiruje kožu i otklanja nagomilan melanin – koji stvara fleke

 

ŽUTO SVETLO

-za kožu koja je puna tečnosti, pa joj treba drenaža

-naduto lice od prisustva vode

-ko ima crvene tačkice od poremećene cirkulacije

-sitne ispucale kapilare na licu

-za bolji tonus kože

NARANDŽASTO SVETLO

-kod pušačke kože koja deluje sivo

-oštecena koža od sunca

-ozdravljuje kožu

LED terapija već je od ranije poznata a na tržištu se mogu nabaviti  maske koje su popularizovale pripadnice familije Kardašian.  LED maske za brzu regeneraciju lica  koriste različite talasne dužine obojenog  svetla kako bi efekat bio bolji. Na taj način podstiče se prirodno samozaceljenje kože.

Da li je LED terapija lica revolucionarno rešenje za kožu?

Šta je to o čemu ovih dana svi pričaju?!

Da li biste mi poverovali kada bih Vam rekla da samo različite boje svetla uperene u vašu kožu mogu da reše veliki broj problema na vašim licima? Verovatno ne!

Svi znamo šta su LED sijalice i većina nas ih koristi u svom životu. Ali uperiti plavo led svetlo u lice i rešiti se akni?

 

Priznaćete, zvuči neverovatno.

Ova svetla mogu da se koriste samostalno, zatim kombinacijom više boja, ili usmeravanjem samo jedne određene boje, ali takođe i u kombinaciji sa nekim drugim tretmanom.

Možda ova terapija lica svetlom izgleda bizarno, ali holivudske glumice znaju šta rade sa svojom kožom.

 

Napišite komentar:

Your email address will not be published.