Kavitacija

Kavitacija – ultrazvučna lipoliza, zamena za liposukciju!

Da li imate višak masnih naslaga, na pojedinim delovima tela,
koje jednostavno neće da nestanu?
Mi možemo da pomognemo!

Stomak 900 din  , ruke 500 din ,jastučići 600 din, noge 1000 din,

zadnjica 800 din 

Radi se u jednom tretmanu – KAVITACIJA + VAKUM + RADIOTALASI

Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.

Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije – membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom elimniniše iz tela. Sa ovim tretmanom je moguće potpuno bezbolno, posle samo oko 30-40 min izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija ZAUVEK, a to se vidi po momentalnom smanjenju obima od oko 2cm najmanje na mestima gde postoje naslage sala ili masni celulit. „Glava“ aparata po koži klizi preko nanetog kontaktnog gela, uz blago zujanje koje asocira na delotvornost, a osećaj toplote i relaksacije su jedine prateće „pojave“.

KOLIKO MI TREBA TRETMANA?

Tretmani se rade jednom u 3-4 dana, sa pratećom obaveznom limfnom drenažom.Radi se od 6-10 tretmana ,zavisi od strukture i količine masnoće.

KOLIKO TRAJU REZULTATI?

Izmereni gubitak se ne vraća, jer se te uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od tzv. „jo-jo“ efekta. Svakim narednim tretmanom telo se sve više i lepše reoblikuje, a takođe i još mesec dana posle poslednjeg tretmana (od 4 do 8 potrebno u proseku). Poželjno je samo da se narednih dana kombinuju sa povećanim unosom tečnosti.

Liposukcija i kavitacija (lipoliza) se bore protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti.

Kako ultrazvučna kavitacija deluje?

Naš terapeut će uz pomoć specijalno dizajnirane sonde tretirati odredjene kritične zone Vašeg tela.  Sonda prilikom kontakta sa kožom prenosi ultrazvučne talase niske frekvencije koji prave osećaj blagog pritiska na površinu koju tretiramo. Ovom metodom se stvaraju mikro-šupljine (kavitacije) ili mikro mehurići i na taj način se masne kapi pretvaraju u sitne kapljice, koje se potom lako eliminišu iz tela. Ovaj efekat ultrazvuka se naziva “kavitacija”. Tečnost se onda lako izbacuje iz tela putem limfe i mokraćnog sistema.

Preporučujemo nisko kaloričnu dijetu i unos najmanje 1, 5 litara vode pre i posle tretmana. Voda je neophodna kako bi se uklonile masti, pomaže njihovoj bržoj eliminaciji iz organizma i hidrataciji kože.

 

 

Napišite komentar:

Your email address will not be published.